Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Advertorial

Huiseigenaren besparen tot duizenden euro's op nieuwe ramen en deuren dankzij deze premies

Tijdens het renoveren van een woning kiezen veel huiseigenaren ervoor om hun ramen en deuren te vervangen. Nieuwe ramen en deuren hebben namelijk talloze voordelen, waaronder een compleet nieuwe uitstraling van de woning en een lagere energiefactuur door de isolerende werking.

Dit is het moment om je ramen en deuren te laten vervangen, want er zijn nu tijdelijk, maar liefst 3 premies beschikbaar waarmee je tot duizenden euro's kunt besparen op nieuwe ramen en deuren!

Kom jij in aanmerking? Ontdek het direct!

Selecteer je provincie

Dit is het ideale moment voor nieuwe ramen en deuren

Voor huiseigenaren die hun ramen en deuren willen vervangen, is dit daarom het ideale moment om actie te ondernemen. In de afgelopen maanden hebben een recordaantal huiseigenaren al geïnvesteerd in nieuwe ramen en deuren om te genieten van de aantrekkelijke premies:

  • 1. Mijn Verbouwpremie: 35-50% van de investering
  • 2. EPC-labelpremie: Tot €.5000 premie

Hoe hoog de premies exact zijn, is afhankelijk van het factuurbedrag en/of het aantal klussen dat je laat uitvoeren.

Benieuwd of jij in aanmerking komt voor de premie?

Doordat nieuwe pvc ramen en deuren momenteel zo aantrekkelijk zijn, zijn veel huiseigenaren benieuwd hoeveel premie zij kunnen ontvangen. Daarom hebben wij een gratis tool ontwikkeld waarmee je eenvoudig jouw beschikbare premie kunt berekenen. Vervolgens kun je direct tot 4 gratis offertes aanvragen om zo de beste aanbiedingen uit jouw regio te ontvangen.

Stap 1: Klik op jouw provincie op de kaart
Stap 2: Beantwoord een aantal eenvoudige vragen, ontdek of je in aanmerking komt en ontvang gratis offertes voor zonnepanelen